PRATİK BİLGİLER

» Amortisman Sınırı
» Vergiden Müstesna Yemek Bedeli
» Emlak Vergisi Oranları
» Fatura Düzenleme Sınırı
» Değer Artış Kazançları İstisna Tutarları
» Kıdem Tazminatı Tavanı
» Usulsüzlük Cezalarına Ait Cetvel
» Yıllık Ücretli İzinler

MUH. STANDARTLARI

Ülke içinde kullanılan muhasebe standartlarını uluslararası standartlarla bütünleştirebilmek için 1995 yılından bu yana 43 uluslararası muhasebe standardı Türkiye’ye ...

T.C. RESMİ GAZETE

HİZMETLERİMİZ

 

Biz Ne Yapıyoruz?

 

 

 

1.Genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince tek düzen hesap planına göre defterlerini tutmak, bilanço, gelir tablosu ve diğer mali tabloları düzenlemek. Vergi ve diğer mevzuatlara göre beyanname ve bildirimleri ile diğer belgelerini düzenlemek, ilgili dairelere elektronik ortamda ve elle düzenleyerek göndermek ve benzeri işleri yapmak.
2.Muhasebe sistemlerini kurmak, geliştirmek, işletmecilik, muhasebe, finans, mali mevzuat ve bunların uygulamaları ile ilgili işlerini düzenlemek veya bu konularda müşavirlik yapmak.
3.Yukarıdaki (2) bendinde yazılı konularda belgelerine dayanılarak, inceleme, tahlil, denetim yapmak, mali tablo ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüş vermek, rapor ve benzerlerini düzenlemek, tahkim, bilirkişilik ve benzeri işleri yapmak.
4.Halen yürürlükte olan ve ileri tarihlerde çıkacak, her türlü sosyal güvenlik ve mali konulardaki teşvik, indirim, istisna, muafiyetler ve diğer işleri takip etmek, tanzim etmek ve danışmanlık hizmeti vermek.
5.SGK mevzuatı gereği bordrolama hizmeti yapmak, bildirimleri ve SGK evraklarını düzenlemek.
6.Konusu ile ilgili eğitimler almak, vermek, seminerler düzenlemek, düzenlenmiş seminerlere katılmak.
7.3568 sayılı kanun ve bu kanunla ilgili mevzuat kapsamında belgelere dayanılarak inceleme, tahlil, denetim yapmak mali tablolar ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüs vermek, rapor ve benzerlerini düzenlemek, tahkim, bilirkişilik ve benzeri işleri yapmak.